Ριάλιτι γυμνιστών στη Ρόδο - Κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στη Γερμανία

Ριάλιτι γυμνιστών στη Ρόδο - Κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στη Γερμανία Facebook Twitter
1

Στην παραλία Μαύρος Κάβος της Ρόδου έγιναν τα γυρίσματα του γερμανικού ριάλιτι «Ο Αδάμ αναζητά την Εύα» (Adam sucht Eva) με γυμνιστές, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου.

Στο ριάλιτι, γνωστοί άντρες και γυναίκες από Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία υποτίθεται πως ναυαγούν σε ένα ερημικό νησί μαζί με άσημους, όπου και αναζητούν τον έρωτα. Νικητές είναι όσοι βρουν το ταίρι τους και παραμείνουν ζευγάρι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού όπου θα υποστούν συγκεκριμένες δοκιμασίες προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο.

Οι παραγωγοί φέρονται να είχαν απευθυνθεί επίσης σε διάφορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκεί γυρίσματα και τελικά υπήρξε συνεργασία με μια συγκεκριμένη μονάδα.

Ριάλιτι γυμνιστών στη Ρόδο - Κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στη Γερμανία Facebook Twitter
Τρεις από τους πρωταγωνιστές του ριάλιτι

Το αμφιλεγόμενο ριάλιτι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Γερμανία. Ξεκίνησε να προβάλλεται το 2014 και σημειώνει πολύ υψηλή τηλεθέαση, αλλά μέχρι και σήμερα υπάρχουν πολλοί που χαρακτηρίζουν απαράδεκτο το συγκεκριμένο τηλεοπτικό φορμάτ, ζητώντας να σταματήσει να προβάλλεται.

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην πορεία του σόου, τα γυρίσματα έγιναν σε ιστιοφόρο, το Queen Atlantis, που διαχειρίζεται ένα τουρκικό πρακτορείο. 

Πρόκειται για ένα πολυτελές σκάφος 36 μέτρων, το οποίο κατασκευάστηκε το 2014 και διαθέτει τζακούζι και οκτώ καμπίνες και συνήθως ναυλώνεται για κρουαζιέρες σε Μπόντρουμ, Μαρμαρίς, Φετιγιέ και Δωδεκάνησα.

Ριάλιτι γυμνιστών στη Ρόδο - Κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στη Γερμανία Facebook Twitter
Το σκάφος που φιλοξενεί τους παίχτες και τα γυρίσματα

Το πρώτο από τα πέντε συνολικά επεισόδια του ριάλιτι θα προβληθεί στις 3 Νοεμβρίου και μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει και διαδικτυακά.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM