Σκληρή κόντρα μεταξύ Αλαφογιώργου και Κοτρώτσου για το κόστος των εκπομπών της ΕΡΤ

Σκληρή κόντρα μεταξύ Αλαφογιώργου και Κοτρώτσου για το κόστος των εκπομπών της ΕΡΤ Facebook Twitter
0

Το κόστος των τηλεοπτικών εκπομπών της ΕΡΤ έχει πυροδοτήσει μια σφοδρή διαμάχη στο Twitter ανάμεσα στους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης, Αντώνη Αλαφογιώργο και Σεραφείμ Κοτρώτσο. 

Αφορμή για τον διαδικτυακό καβγά είναι οι δημόσιες δαπάνες εκτός ΕΡΤ με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή ειδήσεων Αντώνη Αλαφογιώργο να ζητά, μεταξύ άλλων, παρέμβαση εισαγγελέα, εμπλέκοντας ταυτόχρονα στην υπόθεση τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά. Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής «Η Επόμενη Ημέρα».

Ο Αντώνης Αλαφογιώργος κάλεσε τον πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων, Δημήτρη Ασπρογέρακα, να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ, αφήνοντας την ίδια στιγμή αιχμές για σχέσεις Κοτρώτσου- Παππά και αποκάλυψε ότι «έκοψαν» πρόταση εκπομπής του ιδίου λόγω κόστους.

«Καλώ τον πρόεδρο της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία. Επανακαλώ τον πρόεδρο της ενωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα», έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter o Αντώνης Αλαφογιώργος. 

Στην διαδικτυακή διαμάχη παρενέβη και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που πήρε το μέρος του Αντώνη Αλαφογιώργου. «Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ, εννοεί τα 3εκ που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες;» έγραψε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM