Αντίστροφη μέτρηση για το Mega- Κλείνει οριστικά σε περίπου 15 ημέρες

Αντίστροφη μέτρηση για το Mega- Κλείνει οριστικά σε περίπου 15 ημέρες Facebook Twitter
0

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Mega, που φαίνεται πως μετά από 28 χρόνια λειτουργίας διανύει πλέον τις τελευταίες του ημέρες, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του Νίκου Παππά και την απόφαση του ΕΣΡ σχετικά με τους οριστικούς δικαιούχους των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε  συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε ότι μόλις καταβληθεί η πρώτη δόση του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες, το Mega θα κλείσει. Κι αυτό διότι η καταβολή της πρώτης δόσης από τα πέντε κανάλια που πήραν άδεια πρέπει να καταβληθεί εντός 15 ημερών.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση του ΕΣΡ σχετικά με τους οριστικούς δικαιούχους των τηλεοπτικών αδειών. Τα πέντε κανάλια που εκπέμπουν πλέον με νόμιμη λειτουργίας είναι τα εξής: Epsilon TV, SKAI, ANT1, Alpha και Star.

Το ποσό για την κατοχή μίας τηλεοπτικής άδειας ορίζεται στα 35 εκατ. ευρώ και η πρώτη δόση πρέπει να καταβληθεί μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, ήτοι μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Το ΕΣΡ επισημαίνει πως σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης αποπληρωμής της πρώτης δόσης, ο δικαιούχος εκπίπτει αυτομάτως της αδείας και καταπίπτει ταυτοχρόνως η κατατεθείσα εγγυητική επιστολή συμμετοχής του στην προκηρυχθείσα αδειοδότηση. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM