To CNN διαγράφει την Αρτζέντο - Απέσυρε τα επεισόδια του Parts Unknown στα οποία συμμετέχει

To CNN διαγράφει την Αρτζέντο - Απέσυρε τα επεισόδια του Parts Unknown στα οποία συμμετέχει Facebook Twitter
0

Το CNN αποφάσισε να μην προβάλει πια τα επεισόδια του Parts Unknown στα οποία συμμετέχει η Άζια Αρτζέντο ενώ αφαίρεσε από την πλατφόρμα του και τουλάχιστον ένα ακόμη επεισόδιο λόγω της αυτοκτονίας του Άντονι Μπουρντέν.

Η αφαίρεση των επεισοδίων από τη λίστα του streaming έρχεται καθώς η ηθοποιός αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον ηθοποιό Τζίμι Μπένετ ενώ εκείνος ήταν ανήλικος.

Δύο από τα επεισόδια της εκπομπής του Μπουρντέν, γυρισμένα το ένα στη Ρώμη και το άλλο στο στο Χονγκ Κονγκ, είχαν συμμετοχή της συντρόφου του και το CNN αποφάσισε να τα αποσύρει.

Για διαφορετικούς λόγους που δεν σχετίζονται με τις κατηγορίες εναντίον της Αρτζέντο, το CNN έχει αποσύρει ακόμη ένα επεισόδιο στο οποίο ο Μπουρντέν μιλά με τον θεραπευτή του για τη μάχη του με την κατάθλιψη.

«Δεδομένων των συνθηκών, δεν είχαμε άλλη επιλογή», φέρεται να λέει εκπρόσωπος του CNN σχετικά με τα επεισόδια στα οποία συμμετείχε η Αρτζέντο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μια εβδομάδα, το ιταλικό  "X Factor" εν μέσω του σκανδάλου, διέκοψε τη συνεργασία του με την ηθοποιό η οποία είχε ρόλο κριτή.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM