Σεισμός

Οι πρώτες σκηνές από την όγδοη και τελευταία σεζόν του «Game of Thrones»- Νέο βίντεο του HBO

Οι πρώτες σκηνές από την όγδοη και τελευταία σεζόν του «Game of Thrones»- Νέο βίντεο του HBO Facebook Twitter
1

Εν μέσω έντονης φημολογίας για καθυστερήσεις, το HBO εξέπληξε τους θαυμαστές του Game of Thrones δίνοντας μια πρώτη ματιά από την πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν της σειράς. 

Το υλικό προέρχεται από ένα βίντεο που προωθεί τις επερχόμενες premium προσφορές του τηλεοπτικού δικτύου και περιλαμβάνει σκηνές με αγαπημένους χαρακτήρες, ανάμεσά τους οι Jon Snow, Sansa Stark, και Jaime Lannister.

Μία από τις σκηνές δείχνει τον Jon Snow να επιστρέφει στο Winterfell μετά την μάχη με τον Night King και σμίγει ξανά με την Sansa, δίνοντάς της μια μεγάλη αγκαλιά. Σε άλλη σκηνή φαίνεται μια μάχη ανάμεσα στους Jaime Lannister και Gendry. 

Το HBO αποφάσισε να δώσει μια μικρή γεύση στο κοινό από τα τελευταία επεισόδια του Game of Thrones μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως θα υπήρχε καθυστέρηση στην προβολή τους. Τα σενάρια πυροδότησε ο Joe Bauer, υπεύθυνος visual effects, που είπε πως η σειρά δε θα μπορεί να συμπεριληφθεί στην ψηφοφορία για τα βραβεία Emmy το 2019. 

Το κανάλι δεν έχει εκδώσει ακόμη επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία της όγδοης σεζόν του Game of Thrones, αλλά ο υπεύθυνος προγράμματος Casey Bloys δεσμεύθηκε πως η σειρά θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό του 2019. 

1

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια