American Horror Story: Οι ηρωίδες του Coven επιστρέφουν

American Horror Story: Οι ηρωίδες του Coven επιστρέφουν Facebook Twitter
0

Στην αποκάλυψη ότι ο επόμενος κύκλος της σειράς American Horror Story θα κρύβει την επιστροφή των ηρωίδων του Coven προχώρησε ο δημιουργός και παραγωγός, Ράιαν Μέρφι. 

«Μαντέψτε ποιες επιστρέφουν στον κύκλο Apocalypse», έγραψε στο Twitter ο Μέρφι, παραθέτοντας τα ονόματα των Taissa Farmiga, Gabourey Sidibe, Lily Rabe, Frances Conroy, αλλά και της ηθοποιού και τραγουδίστριας Stevie Nicks, η οποία είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στον κύκλο "Coven" που υπήρξε και ένας από τους πιο επιτυχημένους της σειράς. 


Όπως έγινε αντιληπτό, αυτή η προσθήκη πρωταγωνιστριών παλαιότερου κύκλου στα νέα επεισόδια της σειράς εντάσσονται στην προσπάθεια των παραγωγών, όλοι οι κύκλοι να συνδέονται κατά κάποιον τρόπο ή μέσω κάποιων σπονδυλωτών ιστοριών μεταξύ τους. 

Πάντως, το αίτημα εκατομμυρίων τηλεθεατών, που θα ήταν η επιστροφή της Τζέσικα Λανγκ, η οποία έδωσε τεράστια ώθηση στη σειρά, μάλλον δεν θα ικανοποιηθεί πλήρως. Η ηθοποιός θα επιστρέψει για ένα επεισόδιο, αλλά μέχρι εκεί. Υπενθυμίζεται ότι η Λανγκ είπε αντίο στον κύκλο FreakShow και ενώ δύο χρόνια πριν είχε εκδηλώσει την επιθυμία της να αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις της στο σίριαλ. 

Με στοιχεία από το Vulture.com

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM