Ο σερ Πάτρικ Στιούαρτ επιστρέφει ως Ζαν-Λουκ Πίκαρντ σε μία νέα σειρά Σταρ Τρεκ

Ο σερ Πάτρικ Στιούαρτ επιστρέφει ως Ζαν-Λουκ Πίκαρντ σε μία νέα σειρά Σταρ Τρεκ Facebook Twitter
0

Ο σερ Πάτρικ Στιούαρτ (Patrick Stewart) θα υποδυθεί ξανά τον κάπτεν Ζαν-Λουκ Πίκαρντ για τις ανάγκες μίας νέας σειράς Σταρ Τρεκ. 

Ο εμβληματικός χαρακτήρας που έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Star Trek: The Next Generation» αλλά και διάφορες σχετικές ταινίες, θα επιστρέψει για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ του CBS All Access, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκαλύψει το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή του Πίκαρντ.

Ανακοινώνοντας την είδηση ο ίδιος σε μία αιφνιδιαστική εμφάνιση στο ετήσιο συνέδριο των φίλων του Σταρ Τρεκ στο Λας Βέγκας, δήλωσε: «Θα είμαι πάντα πολύ περήφανος που ήμουν κομμάτι του «Star Trek: The Next Generation», αλλά όταν γυρίσαμε την τελευταία ταινία το 2002, ένιωσα πραγματικά ότι ο κύκλος μου είχε κλείσει. Έτσι, είναι αναπάντεχο αλλά τόσο απολαυστικό το γεγονός πως νιώθω ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στο ρόλο του Ζαν-Λουκ Πίκαρντ για να εξερευνήσω νέες διαστάσεις μέσα από αυτόν. Αναζητώντας μία νέα ζωή για τον ίδιο, τη στιγμή που νόμιζα ότι αυτή η ζωή έχει τελειώσει». 

Ο Στιούαρτ υποδύθηκε τον Πίκαρντ σε 178 επεισόδια της σειράς «Star Trek: The Next Generation», η οποία προβαλλόταν για 7 χρόνια, μεταξύ 1987 και 1994. Ο Πίκαρντ, μαζί με τον κάπτεν Τζέιμς Τ. Κερκ που υποδυόταν ο Γουίλιαμ Σάτνερ, θεωρείται ένας από τους δύο καλύτερους χαρακτήρες στην ιστορία του franchise. 

Μέχρι στιγμής το CBS δεν έχει ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου ή την ημερομηνία προβολής. 

Με πληροφορίες από Guardian

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM