Το «Dowton Abbey» γίνεται κινηματογραφική ταινία- Ποιοι συντελεστές της σειράς θα συμμετέχουν

Το «Dowton Abbey» γίνεται κινηματογραφική ταινία- Ποιοι συντελεστές της σειράς θα συμμετέχουν Facebook Twitter
0

Η πολυβραβευμένη σειρά εποχής Downton Abbey, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο, θα μεταφερθεί προσεχώς στον κινηματογράφο, επιβεβαίωσαν σήμερα οι παραγωγοί.

Η δημιουργία του Τζούλιαν Φέλοους θα περάσει στη μεγάλη οθόνη και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν φέτος το καλοκαίρι, στα οποία και θα συμμετάσχουν οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές του αρχικού καστ.

Ο Τζούλιαν Φέλοους έχει ήδη γράψει το σενάριο και θα αναλάβει και την παραγωγή, σύμφωνα με την εταιρεία Focus Features.

Ο Μπράιαν Πέρσιβαλ, που σκηνοθέτησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς αλλά και πολλά ακόμη στη συνέχειά της, θα βρεθεί και πάλι πίσω από τις κάμερες.


«Όταν ολοκληρώθηκε η σειρά, το όνειρό μας ήταν να προσφέρουμε στα εκατομμύρια των θεατών μια ταινία και τώρα, με την εύνοια των άστρων, θα ξεκινήσουμε σύντομα την παραγωγή. Το σενάριο του Τζούλιαν σαγηνεύει και ψυχαγωγεί και στα χέρια του Μπράιαν Πέρσιβαλ σκοπεύουμε να παραδώσουμε στο κοινό ό,τι θα περίμενε κανείς», σχολίασε ο παραγωγός Γκάρεθ Νίμι.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2011 και συνεχίστηκε για έξι σεζόν, παρουσιάζοντας τη ζωή της οικογένειας Κρόουλι και των υπηρετών τους στην τεράστια έπαυλή τους, τις δεκαετίες του 1910-20. Απέσπασε πολλά βραβεία Emmy, Bafta και Χρυσές Σφαίρες.

Η ταινία αναμένεται ότι θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2019.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM