Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για Game of love του ANT1

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για Game of love του ANT1 Facebook Twitter
2

Και στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μπήκε το ριάλιτι "Game of Love" που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, καθώς αναζητά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού.

Η έρευνα στρέφεται όμως και κατά των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι επιφορτισμένα με την επίβλεψη τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Λίγο νωρίτερα το ΕΣΡ καλούσε σε ακρόαση τον ΑΝΤ1 σχετικά με την αμφιλεγόμενη εκπομπή, μετά από σωρεία καταγγελιών. 

Η ακρόαση ορίστηκε για την επόμενη Τρίτη στις 10.00π.μ.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, που θα διενεργήσει την έρευνα, έχει εντολή να εξακριβώσει αν από την πλευρά των υπευθύνων του ΑΝΤ1 έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων.

Το αμφιλεγόμενο και προκλητικό πρόγραμμα θα βρεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών, αλλά όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ίσως προκύψουν ευθύνες και γα το ΕΣΡ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εισαγγελικός λειτουργός θα πρέπει να ελέγξει και αν στην υπόθεση του επίμαχου παιχνιδιού προκύπτουν στοιχεία σε βάρος των αρμοδίων του ΕΣΡ για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος .

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εχω δει αθροιστικά 10 λεπτά.Βρηκα 10 λόγους για να κοπεί ή τουλαχιστον να προβαλλεται γυρω στη 01:00πμ τα ξημερωματα.Ειναι γεματο λαθη ρε γαμωτο.Δεν ειμαι οπισθοδρομικως, αλλα δε χρειάζεται να πάμε κι εκει. Έχουμε πολλες εξελίξεις ακομα να βιώσουμε. Ας μην ειναι αυτη η πρωτη μας επιλογή.