Eurovision 2018: H Φουρέιρα και η Κύπρος κάνουν την μεγάλη ανατροπή στα στοιχήματα

Eurovision 2018: H Φουρέιρα και η Κύπρος κάνουν την μεγάλη ανατροπή στα στοιχήματα Facebook Twitter
0

Το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, θεωρείται τις τελευταίες ώρες η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα.

Για αρκετές εβδομάδες, η Netta Barzilai του Ισραήλ θεωρείτο η επικρατέστερη φιναλίστ αλλά καθώς το "Fuego" κερδίζει έδαφος και ακόμα και οι εταιρείες στοιχημάτων άρχισαν να αναγνωρίζουν το κυπριακό «αντίπαλο δέος».

Από την 34η θέση στην κορυφή

Όταν επιβεβαιώθηκε τον Φεβρουάριο η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα, οι εταιρείες στοιχημάτων την κατέταξαν στην 34η θέση.

Μετά την κυκλοφορία του Fuego όμως η εικόνα άρχισε σταδιακά να αλλάζει με την δημοφιλή τραγουδίστρια να ανεβαίνει στις αρχές Μαρτίου στην 22η θέση.

Η πρώτη πρόβα της Φουρέιρα στο Altice Arena είχε ακόμα ισχυρότερο αντίκτυπο σε κοινό και κριτικού, φέρνοντάς την στην 8η θέση και μετά την πρόβα ημιτελικού η Κύπρος σκαρφάλωσε στην κορυφή.

Η Κύπρος συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό το 1981 αλλά προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει καμία από τις 34 φορές που έχει διαγωνιστεί. 

Συνολικά, η Κύπρος έχει περάσει στους 7 από τους 13 μεγάλους τελικούς και σε τρεις περιπτώσεις, (το 1982, το 1997 και το 2004) ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Η Ελλάδα σήμερα είναι στην 16η θέση,

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM