Στα χέρια του Παπαέλληνα ο Alpha Κύπρου - Ποιος είναι ο νέος διευθυντής, Γιώργος Θεοδότου

Στα χέρια του Παπαέλληνα ο Alpha Κύπρου - Ποιος είναι ο νέος διευθυντής, Γιώργος Θεοδότου Facebook Twitter
Ο Γιώργος Θεοδότου
0

Εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο της Κύπρου φέρνει η πώληση του σταθμού Alpha TV Cyprus ο οποίος άλλαξε χέρια και πέρασε στον όμιλο  Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, διαχειρίστρια των Υπεραγορών AlphaMega.

Το πλειοψηφικό πακέτο ανήκε προηγουμένως τόσο στον Δημήτρη Κοντομηνά όσο και σε συνεργάτες του τέως υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου. Τους τελευταίους μήνες καταβλήθηκε προσπάθεια ώστε ο Σ. Χάσικος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του σταθμού από τον Δ. Κοντομηνά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Ενόσω ήταν υπουργός, ο κ. Χάσικος, στις 2 Φεβρουαρίου 2017, με γραπτή δήλωσή του γνωστοποίησε ότι παραιτήθηκε ως είχε υποχρέωση από τη θέση του διευθυντή της εταιρείας η οποία έχει στην ιδιοκτησία της τη γη που ενοικίασε το τηλεοπτικό κανάλι Aplha Cyprus.

Η μεταβίβαση ολοκληρώθηκε έναντι €7 εκατ. και προβλέπει τη διατήρηση της συνεργασίας του κυπριακού σταθμού με τον Alpha TV στην Αθήνα, κάτι που σημαίνει πως τα από κοινού προγράμματα θα εξακολουθήσουν να προβάλλονται τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο.

Σύντομα αναμένεται να μεταβιβαστούν οι μετοχές της εταιρείας Alpha Television Cyprus Ltd (η εταιρεία ιδρύθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 2015) αλλά και να γίνει αλλαγή αξιωματούχων στον Έφορο Εταιρειών. Επίσης, για την ολοκλήρωση της αλλαγής απαιτείται η έγκριση από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Στα χέρια του Παπαέλληνα ο Alpha Κύπρου - Ποιος είναι ο νέος διευθυντής, Γιώργος Θεοδότου Facebook Twitter

Την διεύθυνση του καναλιού θα αναλάβει Γιώργος Θεοδότου, υπεύθυνος μάρκετινγκ των υπεραγορών AlphaMega και εγγονός του ιδιοκτήτη των υπεραγορών Ανδρέας Παπαέλληνας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 32χρονος τρέφει μεγάλη αγάπη για τη γυμναστική και τη θάλασσα καιδόγμα για τον ίδιο αποτελεί και το ρητό του «να μην βάζεις όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι».

Με πληροφορίες από philenews.com και must.com.cy

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM