Τηλεθέαση - Πώς πήγε η πρεμιέρα του Λαζόπουλου και οι Δέκα Μικροί Μήτσοι απέναντι στον Παπαδόπουλο

Τηλεθέαση - Πώς πήγε η πρεμιέρα του Λαζόπουλου και οι Δέκα Μικροί Μήτσοι απέναντι στον Παπαδόπουλο Facebook Twitter
3

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, κυρίαρχος στην τηλεθέαση τα Σάββατα και ο Λάκης Λαζόπουλος που χθες έκανε πρεμιέρα με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» κονταροχτυπήθηκαν χθες το βράδυ.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είδε χθες το Λάκη Λαζόπουλο να πλησιάζει απειλητικά στο γενικό σύνολο και να τον ξεπερνά στο δυναμικό κοινό.

Τα δύο προγράμματα έπαιξαν απέναντι από τις 21:00 μέχρι τις 22:45. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κέρδισε για λίγο στο γενικό σύνολο, καθώς σημείωσε 19,1% έναντι 18,4% του Λάκη Λαζόπουλου.

Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο η διαφορά ήταν τεράστια με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» να αφήνουν πολύ πίσω το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: 20.9% για τον Λαζόπουλο και 8,4% για τον Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά τις ώρες μετάδοσης των δύο προγραμμάτων, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε 19,3% στο γενικό σύνολο και 9,3% στο δυναμικό κοινό.

Αντίθετα, ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε 18,4% και 20,9% αντίστοιχα.

«Δύο ήταν τα λάθη του Λάζόπουλου με τους Μήτσους»- Δείτε εδώ

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αναφέρομαι στην εκπομπή, όχι στο ποιον του ανδρός..με την εκπομπή του σχετιζομαι, όχι με τον ίδιο..ίσως με βοηθάει σ αυτό ότι δεν άκουσα ποτέ την διαβόητη προπαγάνδα του, ή/και δεν ψήφισα ποτέ σύριζα.Και ναι, ήταν καλή η εκπομπή του, κι ας λαϊκίζει, άλλωστε έχει στοιχεία επιθεώρησης... από το σύνολο της εντελώς λοβοτομημένης κονσερβο τηλεόρασης, ναι, την προτιμώ.