Πέθανε ο "Freddy" του "House of Cards"

Πέθανε ο "Freddy" του "House of Cards" Facebook Twitter
0

Μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο πέθανε σε ηλικία 59 ετών, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Reg E. Cathey, που στο ελληνικό κοινό έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη δραματική πολιτική σειρά "House of Cards".

Ο "Freddy" στη σειρά, που βρέθηκε στο στόχαστρο μετά την εμπλοκή του πρωταγωνιστή της Κέβιν Σπέισι σε σεξουαλικά σκάνδαλα, υποδυόταν τον εστιάτορα - σύμβουλο του Αμερικανού Προέδρου. Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός έπασχε από καρκίνο των πνευμόνων και σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του πέθανε χθες, στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη.

Πέθανε ο "Freddy" του "House of Cards" Facebook Twitter
 

Ο Reg E. Cathey, κέρδισε Emmy για την ερμηνεία του στο House of Cards το 2015 ακριβώς γι' αυτόν τον δεύτερο ρόλο του ιδιοκτήτη ρεστοράν Freddy Hayes, το οποίο επισκεπτόταν συστηματικά ο Frank Underwood.

Επίσης, είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες The Wire, Outcast και Oz. Στον κινηματογράφο είχε παίξει στις ταινίες The Mask, American Psycho και Pootie Tang, ενώ για την απώλεια του σε ανακοίνωση προχώρησε και το δίκτυο Netflix, αποχαιρετώντας τον ηθοποιό.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του φίλου μας και συνεργάτη μας στο House of Cards, Reg E. Cathey. Ο Reg ήταν ο πιο ευγενής άνθρωπος, ο πιο δυνατός ηθοποιός, ένας αληθινός κύριος. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. 

Την ίδια στιγμή, λίγο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου του συγκλονισμένος εμφανίστηκε με ένα μήνυμα στο Twitter ο ηθοποιός Σάμιουελ Τζάκσον με δυο λόγια για την απώλεια του καλού του φίλου και συνεργάτη. 

Ο ηθοποιός έκανε λόγο για ένα αναντικατάστατο ταλέντο και έναν φίλο, του οποίου το κενό δεν θα αναπληρωθεί. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM