Με δύο απανωτές ανακοινώσεις που προέκυψαν αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης των μετόχων του Mega να μη διεκδικήσουν μία από τις 7 τηλεοπτικές άδειες, οι εργαζόμενοι του καναλιού απάντησαν στην εξέλιξη. 

 

"Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν", αναφέρουν και συνεχίζουν: "Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.

 

Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο". 

 

Λίγη ώρα μετά την πρώτη ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση, με ευχαριστίες προς τους τηλεθεατές, η οποία ανέφερε ότι "την κρίσιμη αυτή ώρα, το MEGA είναι παρόν. Το κρατούν στην ζωή οι τηλεθεατές και οι εργαζόμενοι του. Ακόμη και τώρα, είναι στις πρώτες επιλογές του τηλεοπτικού κοινού. Το MEGA είναι και πρέπει να παραμείνει ζωντανό".