Η διαφήμιση του Jimmy Choo με την Cara Delevigne που προκάλεσε αντιδράσεις

Η διαφήμιση του Jimmy Choo με την Cara Delevigne που προκάλεσε αντιδράσεις Facebook Twitter
3

Με το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων να μονοπωλεί την επικαιρότητα εδώ και μήνες, η διαφήμιση αυτή φαντάζει πολύ κακή ιδέα και σίγουρα δεν προκαλεί έκπληξη πως αμέσως συγκέντρωσε αντιδράσεις.

Ο οίκος πολυτελών υποδημάτων Jimmy Choo κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τίτλο "Shimmer in the Dark" και πρωταγωνίστρια την ηθοποιό και μοντέλο Cara Delevigne.

H Delevigne περπατά μόνη της τη νύχτα στη Νέα Υόρκη και διάφοροι άντρες τη σχολιάζουν, την κοιτάνε επίμονα,  οδηγοί κορνάρουν ή της σφυρίζουν.

Αν και φορά ένα μικροσκοπικό κατακόκκινο φόρεμα, το σενάριο θέλει να υποδείξει πως όλη αυτή η «φασαρία» προκαλείται από τα flashy μποτάκια της.

Για πολλούς, τα σχόλια τύπου "Nice shoes, lady" μπορεί να είναι ήσσονος σημασίας, αλλά η διαφήμιση κυκλοφόρησε σε μια εποχή όπου πολλές γυναίκες - συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Delevingne - έχουν μιλήσει ενάντια σε διάφορες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με τις αντιδράσεις στο Twitter, η διαφήμιση προβάλλει πραγματικές καταστάσεις που δεν πρέπει να γοητεύουν καμία γυναίκα και συνήθως ενοχλούν ή ακόμη και τρομάζουν.

Για την ώρα οι αντιδράσεις περιορίζονται στα social media και μερικά δημοσιεύματα και ο οίκος δεν έχει απαντήσει σε σχόλια.

 
TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Νόμιζα πως το να σφυρίζεις κ να κοιτάς επίμονα είναι απλά αντιαισθητικο κ αναποτελεσματικό.Η κόρνα είναι ένα θέμα, οδικής ασφάλειας πρωτίστως.Το ότι το μοντέλο πάσχει από νευρική ανορεξία μάλλον δεν είναι σοβαρό ζητημα..
Καλά αν έλεγε κάτι για λάντζα στο Αιγαίο τον Αύγουστο θα ήταν σεξιστικό.Αλλά να πει για τα παπούτσια και να είναι σεξιστικό μάλλον φτάσαμε "στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα"!!!!