Η Jodie Foster σκηνοθετεί για το Black Mirror

Η Jodie Foster σκηνοθετεί για το Black Mirror Facebook Twitter
To «Αrkangel» είναι μια νέα ιστορία του Black Mirror που θέτει ένα μεγάλο ερώτημα σε όλους τους γονείς: μέχρι που θα φτάνατε για να προστατέψετε το παιδί σας;
0

Η Jodie Foster γυρίζει μια φοβερή ιστορία γονικής "καθοδήγησης" και με απανωτά tweets το Black Mirror υπόσχεται μια νέα σεζόν τεχνολογικού τρόμου. 

Μέχρι ποιο σημείο θα φτάνατε για να προστατέψετε το παιδί σας; Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα που αναδεικνύει το νέο τρέιλερ της 4ης περιόδου του Black Mirror και ειδικά το επεισόδιο «Arkangel» που έχει σκηνοθετήσει η Jodie Foster. Tο κλιπ παρουσιάζει την Rosemarie DeWitt (γνωστή από το Mad Men) ως μια υπερπροστατευτική μητέρα που φτάνει στα άκρα για να κρατήσει την κόρη της ασφαλή μετά από μια ξαφνική τρομάρα που πήρε μια μέρα, όταν έπαιζαν μαζί στο πάρκο. Eτσι αποφασίζει να βάλει την κορούλα της σε μια «δοκιμαστική περίοδο» και αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει είναι ασαφές, αλλά η σκηνή από τη γιγαντιαία βελόνα που καρφώνεται στο κακόμοιρο κοριτσάκι, δείχνει ότι για άλλη μια φορά οι δημιουργοί της σειράς τα έχουν βάλει με το μέλλον. Με ένα μέλλον που όπως διαφημίζουν «είναι λαμπερό». Με ένα μέλλον που δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας σε αληθινό χρόνο. Γιατί εκεί βασίζει όλη την γοητεία της η σειρά: στο να θέτει ερωτήσεις σχετικά με το πού μάς οδηγεί η σύγχρονη ψηφιακή ζωή.

Η σειρά που θέλει να γίνει το σύγχρονο Twilight Zone, μια ανθολογία τηλεοπτικών ιστοριών επιστημονικής (ή μάλλον τεχνολογικής) φαντασίας, έχει από τον Αύγουστο, καρφωμένο στην κορυφή του Twitter λογαριασμού της, το «Back to Black» tweet. Σ' αυτό φαίνεται το τρέιλερ με τα έξι νέα επεισόδια που έρχονται σύντομα. Αλλά, εδώ και τρεις μέρες υπάρχει μια έντονη δραστηριότητα στον λογαριασμό της σειράς. Έτσι, αφού έχουμε μάθει τους τίτλους των έξι επεισοδίων, έχουμε δει τις αφίσες που συνοδεύουν δύο από αυτά, το «Αrkangel» και το «Crocodile» (το οποίο εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες), και έχουμε και το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου μαζί με την φράση «Το μυστικό να είσαι καλός γονιός» όλα δείχνουν, ότι ακόμα κι αν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της νέας σεζόν, όλα δείχνουν ότι μάλλον δεν θα αργήσει.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ