Μόλις ανακοινώθηκε πως η Tζένιφερ Άνιστον και η Ρις Γουίδερσπουν θα παίξουν μαζί σε σίριαλ της Apple

Μόλις ανακοινώθηκε πως η Tζένιφερ Άνιστον και η Ρις Γουίδερσπουν θα παίξουν μαζί σε σίριαλ της Apple Facebook Twitter
0

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα για μια καινούργια σειρά, κερδίζοντας έναν «πόλεμο» υποβολής προσφορών για μια παραγωγή όπου θα πρωταγωνιστούν οι Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν.

Ο τεχνολογικός γίγαντας κατάφερε να κερδίσει τα δικαιώματα του σίριαλ το οποίο θα επικεντρωθεί στη ζωή των ανθρώπων που εργάζονται στον κόσμο της πρωινής τηλεόρασης. Η Apple έχει δώσει το πράσινο φως για δύο σεζόν και συνολικά 20 επεισόδια. Οι δύο σταρ θα είναι εκτός από πρωταγωνίστριες και παραγωγοί της σειράς.

Νωρίτερα φέτος έγινε γνωστό ότι η Apple θα δαπανήσει 1 δις. δολάρια για δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου μέσα στο επόμενο έτος, το οποίο θα περιλαμβάνει εκτός από σειρές και ταινίες.

Ωστόσο εξακολουθεί να είναι ασαφής ο τρόπος με τον οποίο η Apple θα παρουσιάσει τις παραγωγές της και το σε ποιες πλατφόρμες θα είναι διαθέσιμες.

Το νέο σίριαλ δεν έχει ακόμη τίτλο, αλλά σηματοδοτεί την επιστροφή της Ρις Γουίδερσπουν μετά το «Big Little Lies» ενώ θα είναι ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος της Τζένιφερ Άνιστον σε σειρά μετά το θρυλικό «Friends».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ