ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θα σκοτώσουν τον Frank Underwood - Αυτό είναι το σχέδιο για να ξεφορτωθούν τον Κέβιν Σπέισι

Θα σκοτώσουν τον Frank Underwood - Αυτό είναι το σχέδιο για να ξεφορτωθούν τον Κέβιν Σπέισι Facebook Twitter
0

Οι παραγωγοί του «House of Cards» διερευνούν διάφορες επιλογές για να μπορέσουν να συνεχίσουν το σίριαλ μετά την απομάκρυνση του Κέβιν Σπείσι εξαιτίας των καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης.

Ένα σενάριο που φαίνεται για την ώρα να είναι το επικρατέστερο και που εξετάζεται εδώ και μέρες, είναι να σκοτώσουν τον Frank Underwood, τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Σπείσι. Μια δολοφονία ή ίσως ένα ατύχημα θα ήταν βολικές λύσεις για το σενάριο. Αν αυτό γίνει, τότε θα πρέπει η έκτη και τελευταία σεζόν να επικεντρωθεί στην εξίσου χειραγωγική σύζυγό του Claire, την οποία υποδύεται η Ρόμπιν Ραίτ.

Μετά την απόλυση του Σπέισι, το σενάριο αυτό ενισχύεται καθώς οι παράγωγοι δεν θέλουν τα 300 μέλη του καστ και του συνεργείου που απασχολούνται στη σειρά να βρεθούν χωρίς δουλειά ξαφνικά. Σύμφωνα με το Variety, οι παραγωγοί αισθάνονται πως θα ήταν άδικο να πληρώσουν αυτοί τα λάθη του πρωταγωνιστή. Καθώς τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, η νέα τροπή θεωρείται εύκολη και δεν θα έχει μεγάλο κόστος.

Τα γυρίσματα σταμάτησαν αιφνιδίως την Τρίτη, δύο ημέρες αφότου ο ηθοποιός Άντονι Ραπ αποκάλυψε ότι ο Κέβιν Σπέισι τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τη δεκαετία του 1980, όταν εκείνος ήταν 14 ετών.

Νωρίτερα, το Netflix είχε ανακοινώσει ότι δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του House of Cards, αν ο Κέβιν Σπέισι συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά. «Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την εταιρία παραγωγής MRC (που συγχρηματοδοτεί τη σειρά) το χρονικό αυτό διάστημα για να κάνουμε μια αποτίμηση και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε», ανακοίνωσε η συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία την οποία επικαλείται το περιοδικό του Χόλιγουντ Variety.

Το Netflix δεν θα μεταδώσει ούτε την ταινία "Gore" με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι. Η ταινία μεγάλου μήκους που αναφέρεται στη σχέση μεταξύ ενός νεαρού άνδρα και του διάσημου αμερικανού συγγραφέα Γκορ Βιντάλ επρόκειτο να προβληθεί το 2018.

Ο εκπρόσωπος του Σπέισι διέκοψε τις σχέσεις μαζί του την Πέμπτη και δεν είναι γνωστό ποιός τον εκπροσωπεί σήμερα.

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM