Στο νέο ακραίο ριάλιτι του Discovery Channel δεν υπάρχει έπαθλο και η πρόκληση είναι μόνο το σκοτάδι

Στο νέο ακραίο ριάλιτι του Discovery Channel δεν υπάρχει έπαθλο και η πρόκληση είναι μόνο το σκοτάδι Facebook Twitter
0

Το νέο ριάλιτι του Discovery Channel δεν έχει ούτε ίντριγκες, ούτε σεξ, ούτε καν έπαθλο στο τέλος καθώς το μόνο πράγμα που πρέπει να διαχειριστούν όσοι συμμετέχουν είναι το σκοτάδι. Κάτι που είναι καθόλου εύκολο. 

Το «Darkness» παρακολουθεί τις προσπάθειες τριών ανθρώπων που μέσα σε έξι μέρες πρέπει να καταφέρουν να βγουν από μια επικίνδυνη σπηλιά, χωρίς να έχουν το παραμικρό φως στη διάθεσή τους. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να συρθούν σε τούνελ περίπου 7.4 χλμ. που απλώνονται σε μια έκταση 55 στρεμμάτων, όπου υπάρχουν διάσπαρτοι βράχοι.

Στο Chasm of Death, όπως αποκαλείται, οι συμμετέχοντες δεν έχουν μόνο αντιμετωπίσουν το σκοτάδι και τον κίνδυνο κατολισθήσεων ανάμεσα σε κοφτερούς βράχους, αλλά και τις παραισθήσεις όπως και την υποθερμία. 

Στο νέο ακραίο ριάλιτι του Discovery Channel δεν υπάρχει έπαθλο και η πρόκληση είναι μόνο το σκοτάδι Facebook Twitter

Κάθε επεισόδιο ακολουθεί τρεις ανθρώπους, που ξεκινούν από διαφορετικά σημεία βαθιά μέσα στη σπηλιά και έχουν έξι μέρες για να βρουν ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί έναν τρόπο να βγουν έξω. Τα μόνα που τους επιτρέπεται να έχουν μαζί τους είναι ένα κράνος, ένα σακίδιο πλάτης, ένα σχοινί, λίγο νερό και μια μικρή μπάρα δημητριακών. 

Βέβαια σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν είναι μόνοι τους, αφού κάθε τους βήμα ακολουθεί ένα συνεργείο από κάμερες, οι οποίοι όμως δεν επιτρέπεται να πουν την παραμικρή κουβέντα στους συμμετέχοντες. Επίσης καθένας τους παίρνει κι έναν ασύρματο σε περίπτωση που θέλει να καλέσει σε βοήθεια ενώ υπάρχουν ειδικοί κοντά που επιβλέπουν την διαδικασία. 

Στο νέο ακραίο ριάλιτι του Discovery Channel δεν υπάρχει έπαθλο και η πρόκληση είναι μόνο το σκοτάδι Facebook Twitter

«Είμαστε εκεί, είμαστε παρόντες, αλλά η εντολή μας είναι να μην παρεμβαίνουμε στην εμπειρία του. Ο θεατής θέλει να δει κόσμο να ζει μια αληθινή εμπειρία. Και γι' αυτό χρειάζεται να έχεις αληθινές συνέπειες», εξηγεί ο Phil Gaultier του Discovery Channel. 

Μέχρι στιγμής στο σόου λαμβάνουν μέρος στρατιώτες, πυροσβέστες, ορειβάτες αλλά και κοινοί άνθρωποι που απλώς φοβόντουσαν πολύ το σκοτάδι και ήθελαν να ξεπεράσουν την φοβία τους. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM