O συνθέτης Χρήστος Λεοντής νέο μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ

O συνθέτης Χρήστος Λεοντής νέο μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ Facebook Twitter
ANA/BLIOS HARIS
1

Μετά το χθεσινό αλαλούμ, σχετικά με την είδηση για τοποθέτηση του Χάρρυ Κλυνν στη διοίκηση της ΕΡΤ που τελικά διαψεύστηκε, ο συνθέτης Χρήστος Λεοντής φαίνεται πως θα είναι εκείνος που θα καλύψει την κενή θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει πως ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, έστειλε σχετική επιστολή προς την πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, προτείνοντας τους Γιώργο Θαλασσινό και Χρήστο Λεοντή για τη συμπλήρωση των δύο κενών θέσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι αύριο στις 13:00 συγκαλείται η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ώστε να γνωμοδοτήσει επί της εισήγησης του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Όπως μεταδίδει η Καθημερινή, πιθανώς θα αναλάβει την ευθύνη των μουσικών συνόλων. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, κατά τη συζήτηση για την τύχη του διοικητικού σχήματος στην ΕΡΤ, στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αποφασίστηκε να παραμείνει μέχρι νεωτέρας και ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής, ο οποίος κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα έθεσε ζήτημα αρμοδιοτήτων αλλά και την παραίτησή του στη διάθεση της κυβέρνησης.


Υπενθυμίζεται ότι στο ΔΣ της ΕΡΤ τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει αναλάβει ο Βασίλης Κωστόπουλος ενώ αναπληρωτής του αναμένεται να τοποθετηθεί ο Γιώργος Θαλασσινός. Η Καθημερινή σημειώνει πως οι σχέσεις του Βασίλη Κωστόπουλου με τον Δ. Τσακνή είναι κάτι περισσότερο από ψυχρές.

TV & Media
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM