Σεισμός

Αυτός είναι ο κριτής που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Καρβέλα στο Star Academy;

Αυτός είναι ο κριτής που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Καρβέλα στο Star Academy; Facebook Twitter
2

Μετά από έναν πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά δεδομένα καβγά που οδήγησε στην απομάκρυνση του Νίκου Καρβέλα από τη θέση του κριτή στο μουσικό ριάλιτι Star Academy, η θέση παρέμενε κενή.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon είχε ανακοινώσει μέσα στη εβδομάδα πως θα υπάρξει αντικαταστάτης και σήμερα, λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής έκανε το spoiler.

Στη φωτογραφία από τις πρόβες που δημοσιεύτηκε πριν λίγο στο instagram του Star Academy, βλέπουμε στη θέση του Νίκου Καρβέλα να κάθεται ένας άλλος μουσικοσυνθέτης, ο Στέφανος Κορκολης. Διατηρούμε πάντα μια επιφύλαξη για το αν θα τον δούμε όντως και το βράδυ στην ίδια καρέκλα γιατί πέρα από τη φωτογραφία δεν υπάρχει ακόμη αλλαγή ονομάτων στην επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού.

Αυτός είναι ο κριτής που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Καρβέλα στο Star Academy; Facebook Twitter

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα, ο καβγάς Μένιου Φουρθιώτη και Νίκου Καρβέλα θα απασχολήσει τις δύο πλευρές στο μέλλον καθώς το κανάλι, θα στείλει στα δικαστήρια τον μουσικοσυνθέτη λόγω αθέτησης συμβολαίου και διαφυγόντων κερδών και με αγωγή του, ζητάει από 500.000 ευρώ.

Όσα είχαν προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα...>>>

TV & Media
2

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM