Ανατροπή στο Survivor - Αλλαγή στο πρόγραμμα με μια ακόμη μέρα προβολής

Ανατροπή στο Survivor - Αλλαγή στο πρόγραμμα με μια ακόμη μέρα προβολής Facebook Twitter
3

Καθηλωμένοι στις τηλεοράσεις για να δουν το "Survivor" είναι οι περισσότεροι τηλεθεατές κάθε βράδυ προβολής νέου επεισοδίου. Τα ρεκόρ τηλεθέασης και η πρωτοφανής επιτυχία οδηγούν το σταθμό στην απόφαση να προσθέσει μια ακόμη μέρα προβολής για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ο ΣΚΑΙ τροποποίησε αιφνιδιαστικά το πρόγραμμα του και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, την Πέμπτη 16 Μαρτίου και τις δύο επόμενες Πέμπτες 23 και 30 Μαρτίου θα προβληθούν κανονικά επεισόδια του Survivor και η εκπομπή «Ότι να ναι»θα ακολουθήσει.

Η απόφαση του ΣΚΑΙ έρχεται μετά από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει το ριάλιτι. Σημειώνεται επίσης πως αυτή την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του νέου φιλόδοξου ριάλιτι και talent show «Star Academy» του καναλιού Ε, κάτι που σημαίνει πως η μάχη της τηλεθέασης θα έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον.

TV & Media
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Με λίγα λόγια ξεδιάντροπος=Φουρθιωτης. Ο μάνατζερ της Τζουλιας! Που ξαφνικά , ξεχάστηκαν όλα για το παρελθόν του και θέλουν να τον κανουν παρουσιαστή! Ααα ειναι και εμπορικός διευθυντής στο Ε. Θα τρελλαθουμε τελείως.
"Φιλοδοξο ριαλιτι"; "ταλεντ σοου"; Ενα αραχνιασμενο προγραμμα που ερχεται κατευθειαν απο το μακρινο 2002 θα ειναι το star academy. Οχι, δεν βλεπω survivor, δεν εχω δει ουτε 20 λεπτα συνολο, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι 100 φορες ανωτερο απο τις γνωστες trash εκπομπες που προβαλει το Εψιλον.