Οι millennials θεωρούν πια το ιεραποστολικό εντελώς ξεπερασμένο και -σε μεγάλο βαθμό- συμφωνούν πως η νέα απόλυτη τάση και στάση στο σεξ είναι άλλη. 

 

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας SKYN Condoms Millennial Sex Survey για το 2018, το 30 τοις εκατό των millennials δηλώνουν πως το λεγόμενο «στα τέσσερα» (doggy style) είναι η αγαπημένη τους στάση. 

 

Μόλις πριν δύο χρόνια, το ιεραποστολικό βρισκόταν στην πρώτη θέση, με το 36 τοις εκατό να το προτιμά. Έκτοτε η συγκεκριμένη στάση έχει καταγράψει πτώση 14 τοις εκατό στις προτιμήσεις, αφού πλέον το επιλέγει ποσοστό 22 τοις εκατό. 

 

Η στάση «cowgirl» (από πάνω κοιτάζοντας τον σύντροφο) βρίσκεται στην τρίτη θέση, με το 18 τοις εκατό των millennials να συμφωνούν πως είναι η αγαπημένη τους. 

 

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως σύμφωνα με την έρευνα, δεν ήταν μόνο οι άντρες που τους αρέσει το doggy style. Συγκεκριμένα, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες millennial συμφωνούν με τις τρεις κορυφαίες στάσεις και, μάλιστα, με αυτήν ακριβώς τη σειρά. 

 

Η συντριπτική πλειονότητα εκείνων που προτιμούν τη στάση «στα τέσσερα» είναι μεγαλύτερης ηλικίας, με το 41 τοις εκατό μεταξύ 30 και 36 ετών. Το ποσοστό μειώνεται όσο μικραίνει η ηλικία, με το 31 τοις εκατό των ατόμων ηλικίας 25 έως 29 ετών να το επιλέγει και μόλις 26 τοις εκατό όσων ήταν μεταξύ 19 και 24 ετών να λέει το ίδιο. 

 

Κάτι εξίσου ενδιαφέρον είναι πως τη συγκεκριμένη στάση τείνουν να προτιμούν περισσότερο άτομα που βρίσκονται σε σχέση. Πάνω από το ένα τρίτο των παντρεμένων millennials (34 τοις εκατό) προτιμούν το doggy style συγκριτικά με λιγότερο από ένα τέταρτο των singles (24 τοις εκατό) που είπαν το ίδιο.

 

Ενδεχομένως έχει να κάνει με το γεγονός πως όσοι είναι πιο σεξουαλικά ενεργοί ήταν γενικά πιο πιθανό να προτιμούν τη στάση «στα τέσσερα». Για την ακρίβεια, το 72 τοις εκατό των millennials που κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα χαρακτήρισαν το doggy style ως αγαπημένη τους στάση. Στη δεύτερη έρχεται με μικρή διαφορά, 68 τοις εκατό, το «cowgirl» με την συγκεκριμένη ομάδα ατόμων να λέει το ίδιο. 

 

Με πληροφορίες από elitedaily

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr