H Vanellope γεννήθηκε με καρδιά έξω από το σώμα της: τώρα επιστρέφει σπίτι

0

H Vanellope μετά από 9 μήνες νοσηλείας -από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε, δηλαδή- γυρίζει σπίτι της. Εκεί οι γονείς της, στη θέση του βρεφικού δωματίου, έχουν φτιάξει μια μικρή αντιγραφή ενός θαλάμου νοσηλείας νοσοκομείου για παιδιά με σοβαρές καρδιακές παθήσεις. 

Γιατί η Vanellope ήρθε στον κόσμο με την καρδιά της έξω από το σώμα της και έπρεπε από την πρώτη της ανάσα να δώσει την πιο σκληρή μάχη για να παραμείνει στη ζωή.

Το μωρό υποφέρει από μία σπάνια δυσπλασία του θώρακα, απ' όπου και λείπει ένα οστό. Αυτό μπορεί να αποκατασταθεί χειρουργικά στο μέλλον, με χρήση δικού της οστού ή κάποιου υποκατάστατου που θα της επιτρέπει να αναπνέει κανονικά, χωρίς μηχανική υποστήριξη. 

Μέχρι να συμβεί αυτό, οι γονείς της παίρνουν μαθήματα από τους γιατρούς, για το πώς να τη φροντίζουν ώστε να παραμείνει ζωντανή - κι από την ίδια για το τι σημαίνει να είναι κανείς μαχητής από την πρώτη μέρα που βλέπει το φως... 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM