Δροσίζοντας τους γορίλες με γρανίτες

0

Σε ένα ζωολογικό πάρκο της Τσεχίας οι επισκέπτες κάνουν ό,τι μπορούν για να δροσίσουν τα ζώα που βρίσκονται εκεί. Η Ευρώπη βιώνει έναν από τους πιο επιθετικούς καύσωνες των τελευταίων ετών και είναι απολύτως λογικό μαζί με τους ανθρώπους να υποφέρουν από τη ζέστη και τα άγρια ζώα που βρίσκονται εκεί. 

Οι γορίλες, πάντως, μοιάζουν οι πιο ευνοημένοι στα χάδια και τις φροντίδες των επισκεπτών, αλλά και των φυλάκων του ζωολογικού πάρκου. Καθώς είναι ζώα πιο εξοικειωμένα με τις λιχουδιές των ανθρώπων, απολαμβάνουν τις γρανίτες που...κερνούν οι επισκέπτες. Βέβαια, οι αρχές του ζωολογικού πάρκου από την πλευρά τους κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώσουν αυτά τα κεράσματα. 

Καλή λίγη δροσιά, αλλά ζώα σε προστατευμένο περιβάλλον μπορούν εύκολα να βάλουν βάρος και να παρουσιάσουν μια σειρά από προβλήματα υγείας που θα κάνουν ακόμη πιο βασανιστική τη διαμονή τους εκεί και σε θερμοκρασίες ανυπόφορες για κάθε έμψυχο πλάσμα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM