Σ' αυτό το καφέ μπορείτε να μην πληρώσετε, αρκεί να κάνετε αυτό που θα σας ζητήσουν

1

Λέγεται "Love Coffee", βρίσκεται στο κέντρο της Σαγκάης και είναι ένα καφέ διαφορετικό από κάθε άλλο που υπάρχει στην πολύβουη, πανάκριβη πόλη της Κίνας. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας δωρεάν από τα χέρια ταλαντούχων barristas, μόνο που θα πρέπει να κάνετε μια χάρη στην ιδιοκτήτρια του καφέ και στο προσωπικό του.

Προσπαθήστε να πιάσετε του κουβέντα με τους υπαλλήλους. Κάντε τους ερωτήσεις, ζητήστε ένα έξτρα καλαμάκι, λίγη ζάχαρη ακόμη ή ένα κουταλάκι γιατί αυτό που σας έφεραν, έπεσε κάτω. Και όχι δεν είναι καψόνι. Είναι μια προσπάθεια να κοινωνικοποιηθούν οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί, καθώς όλοι τους - εκτός από τους εθελοντές- κινούνται στο φάσμα του αυτισμού. 

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καφέ, την Cao Xiaoxia, αυτό το το καφέ είναι από τις λίγες πρωτοβουλίες στην Κίνα των 14 εκ. ανθρώπων με αυτισμό να αποκτήσουν μία κάποια κοινωνικοποίηση και μια ομαλή είσοδο στην ενήλικη ζωή. Οπότε, πιάστε κουβέντα με τους barristas. Θα χαρούν -περισσότερο από κάθε άλλο επαγγελματία του είδους- να σας εξυπηρετήσουν.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια