Λάρισα: Οδηγοί περνούν καθημερινά από γέφυρα που είναι σχεδόν βυθισμένη από το 2023

ΛΑΡΙΣΑ ΓΕΦΥΡΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Mega
0

Με ρίσκο περνούν καθημερινά οι οδηγοί από γέφυρα στη Λάρισα, η οποία παραμένει σχεδόν βυθισμένη μετά την κακοκαιρία Daniel το 2023.

Δεκάδες κάτοικοι και επισκέπτες στον Παλαιόπυργο αναγκάζονται να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο πέρασμα, καθώς η εναλλακτική διαδρομή θα τους υποχρέωνε να κάνουν κύκλο πολλών χιλιομέτρων, σύμφωνα με το Mega.

«Περνάμε καθημερινά γιατί πρέπει να πάμε για ψώνια, φοβόμαστε, έχουμε και ένα παιδί 8 χρονών», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, κάτοικοι της περιοχής.

Βυθισμένη γέφυρα στη Λάρισα: «Ο κόσμος έχει αγανακτήσει»

«Και το να βγαίνουν τα τρακτέρ στην ταλαιπωρία της παλιάς εθνικής οδού είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και μπορεί να γίνουν ατυχήματα», εξήγησε σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Τεμπών.

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της κοινότητας τόνισε ότι «ο κόσμος έχει αγανακτήσει, γιατί εδώ και τρία χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, η ενημέρωση που έχουν λάβει οι τοπικές αρχές είναι ότι οι εργασίες αποκατάστασης αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2029.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΕΜΟΙ

Ελλάδα / Απαγορευτικό απόπλου: Πότε εξασθενούν οι θυελλώδεις άνεμοι - «Δύσκολες ημέρες η σημερινή και η αυριανή»

Κόκκινος συναγερμός για κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς - Αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας «έως και 8 βαθμούς», σύμφωνα με τη μετεωρολόγο Χριστίνα Ρήγου
THE LIFO TEAM
MARFIN 46ΧΡΟΝΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ

Ελλάδα / Υπόθεση Marfin: Προσφυγή κατά της προφυλάκισής της κατέθεσε η 46χρονη - «Ψευδής είδηση διαμόρφωσε κλίμα»

«Ελπίζω αποκλειστικό κριτήριο να είναι τα -ανύπαρκτα για την εντολέα μου- στοιχεία της δικογραφίας και όχι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα», αναφέρει ο συνήγορός της - Ολόκληρη η δήλωσή του
THE LIFO TEAM