Δημοσίευμα αναφέρει ότι συνέλαβαν τζιχαντιστές στην Κω

Δημοσίευμα αναφέρει ότι συνέλαβαν τζιχαντιστές στην Κω Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Στη σύλληψη δυο τζιχαντιστών προχώρησε η ελληνική αστυνομία στην Κω, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Ελευθέρου Τύπου.

Η εφημερίδα γράφει στο πρωτοσέλιδο της σήμερα ότι  στην κατοχή τους βρέθηκαν κινητά με φωτογραφίες με όπλα, μαχαίρια και μαχητές του ISIS ενώ ο ένας από τους υπόπτους απεικονίζεται μπροστά από μια μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους. Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνα σε συνεργασία και με ξένες μυστικές υπηρεσίες για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ενεργά μέλη των τζιχαντιστών.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης τους, ο ένας ανέφερε ότι είναι κατά του Άσαντ τον οποίο θεωρεί εχθρό. Οι φωτογραφίες ωστόσο μαρτυρούν τις πεποιθήσεις του ενώ εξετάζεται σοβαρά το κατά πόσο μπορεί να είναι μέλος παραστρατιωτικής οργάνωσης.

Οι δύο Σύροι έφτασαν στην Κω προχθες από τα τουρκικά παράλια με λέμβο μαζί με δεκάδες πρόσφυγες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM