Διορισμός 51 γιατρών σε όλη τη χώρα

Διορισμός 51 γιατρών σε όλη τη χώρα Facebook Twitter
Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν/LiFO
1

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη 51 γιατρών σε Κέντρα Υγείας – ΠΕΔΥ όλης της χώρας, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Η απόφαση του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για την πρόσληψη δέκα γενικών γιατρών σε Κέντρα Υγείας της 2ης και της 7ης υγειονομικής περιφέρειας όπου οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της τουριστικής περιόδου.

Οι γιατροί θα κάνουν πενταετή θητεία και τοποθετηθούν στα Κέντρα Υγείας Απερίου στην Κάρπαθο, στα Καλουδιανά Χανίων, στον Αερολιμένα της Χίου, στην Καλαμωτή Χίου, στο Σπήλιο Ρεθύμνου, στην Αντιμάχεια της Κω, στον Φοίνικα Σύρου, στον Αρχάγγελο της Ρόδου και στο Γαζί Ηρακλείου όπου θα διοριστούν δύο γιατροί.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η δημοσίευση του ΦΕΚ για το διορισμό των υπολοίπων 41 γενικών γιατρών οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε Κέντρα Υγείας σε όλη την επικράτεια.



1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια