Στον εισαγγελέα σήμερα ο παιδοκτόνος

Στον εισαγγελέα σήμερα ο παιδοκτόνος Facebook Twitter
Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.
3

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 47χρονος αρχιφύλακας που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο  αστυνομικός των ΜΑΤ Θεσσαλονίκης φέρεται ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 7χρονη κόρη του, και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην 'Άμεση Δράση. Το κοριτσάκι βρέθηκε χωρίς σφυγμό, ενώ ακολούθησαν μάταιες προσπάθειες για την επαναφορά του.

Μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια που οδήγησαν τον 47χρονο στην αποτρόπαια πράξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι φέρεται να έκανε φασαρία.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός είχε γυρίσει πριν από λίγες μέρες στην υπηρεσία του, έπειτα από πολύμηνη άδεια ανατροφής που είχε λάβει, λόγω της γέννησης της δεύτερης κόρης του. Πριν από 11 χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα άγχους, αλλά έκτοτε δεν φαίνεται να αναφέρθηκε κάποιο ψυχοσωματικό πρόβλημα.

Η κηδεία της άτυχης Χρύσας θα γίνει στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM