ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η ΕΛ.ΑΣ απαντά για το περιστατικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η ΕΛ.ΑΣ απαντά για το περιστατικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Απάντηση για το ποιος είχε διατάξει τα αστυνομικά μέτρα που προκάλεσαν την επέμβαση της προέδρου της Βουλής, έδωσε απόψε το βράδη με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναφέρεται πως τα αστυνομικά μέτρα που ελήφθησαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή προγραμματισμένες συγκεντρώσεις, εντάσσονται στο γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της .


Τα παραπάνω τονίζει το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ επισημαίνει πως «οι επικεφαλής Αξιωματικοί των μέτρων τελούσαν υπό το συντονισμό, τις κατευθύνσεις και τις εντολές του Κέντρου Επιχειρήσεων».


«Η Ελληνική Αστυνομία», αναφέρει το αρχηγείο, «ως θεσμός του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, εγγυάται την ελεύθερη έκφραση των πολιτών και παράλληλα προστατεύει το δικαίωμα της κοινωνίας στη Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια».

2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πολύ αργά. Φήμες λένε ότι πλέον τοποθετείται ένα ειδικό πάνελ στο προεδρίο της Βουλής προκειμένου η Ζωή να κάνει τον συντονισμό των αστυνομικών επιχειρήσεων σε πορείες ενώ υπό συζήτηση βρίσκεται και το σενάριο συντονισμού της κίνησης στους δρόμους πάλι από την κ.Κων/ου.
Έτσι όπως βλέπω τη Ζωή να κοιτάει τον αστυνομικό δεν καταλαβαίνω γιατί δεν στέλνουμε αυτήν στας Ευρώπας. Ένα τέτοιο βλέμμα στην αγαπητή Άγκελα και λοιπούς και θα περάσει το δικό μας.