«Καμία συνεργασία με τους μηχανισμούς που υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής και την κυβέρνησητων δοσιλόγων. Η Επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το χτύπημα που δέχθηκα γιατί αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα. Κανένας σωτήρας και καμία ανάθεση. Καμία ελπίδα από κανέναν, ιδιαίτερα από το δίδυμο των δοσιλόγων Σαμαρά – Βενιζέλου, ούτε από τους επίδοξους συνεχιστές τους. Η μόνη διέξοδος ο δικός μας Αγώνας».

 

Αυτή ήταν η δήλωση του Χριστόδουλου Ξηρού, την οποία μετέφερε ο συνήγορός του, Φραγκίσκος Ραγκούσης κατά την έξοδό του από τη ΓΑΔΑ την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο κύριος Ραγκούσης ο οποίος επισκέφτηκε τον πελάτη στο τμήμα της Αντιτρομοκρατικής ανέφερε επίσης πως ο Ξηρός είχε αντιληφθεί πως παρακολουθούνταν. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του δεν ήθελε να συλληφθεί βράδυ, για να μην γίνει ανταλλαγή πυροβολισμών με  αστυνομικούς, καθώς δεν είχε πρόθεση να χρησιμοποιήσει το όπλο του. Ο κύριος Ραγκούσης πρόσθεσε επίσης ότι ο Ξηρός του δήλωσε πως δεν είναι τζιχαντιστής και γι αυτό τον λόγο δεν ήθελε να συμπλακεί με αστυνομικούς.

 

Στις πέντε το απόγευμα αναμένεται η μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr