ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Απέτυχε η προσπάθεια μετεπιβίβασης των επιβατών του Norman Atlantic

Απέτυχε η προσπάθεια μετεπιβίβασης των επιβατών του Norman Atlantic Facebook Twitter
0

Από τον καιρό εμποδίστηκε η επιχείρηση μαζικής μετεπιβίβασης των επιβαινόντων στο Norman Atlantic σε ιταλικό πολεμικό πλοίο και η επιχείρηση συνεχίζεται από αέρος, από τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με το ΜΕΓΚΑ στο πλοίο πρόλαβαν να επιβιβαστούν μόνο 20 άτομα. Σημειώνεται ότι από τους 478 συνολικά ανθρώπους που βρίσκονταν στο οχηματαγωγό, έχουν ήδη διασωθεί 221 άτομα σύμφωνα με το ιταλικό πολεμικό ναυτικό.

Στην περιοχή έσπευσε και δεύτερο ελληνικό Super Puma αλλά και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού από την Κέρκυρα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας Νίκο Λαγκαδιανό το ελληνικό Super Puma παρέλαβε επτά άτομα από το πλοίο, μεταξύ τους τρεις Έλληνες, τους οποίους και μεταφέρει στο Λέτσε.

Από την ιταλική πλευρά έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, από την ελληνική πλευρά η επίσημη ενημέρωση πάντως είναι ότι  η φωτιά να είναι «υπό έλεγχο».

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM