Οι γκέι, η γκόμενα και η χειροδικία στην αστυνομικό που εκνεύρισε τον Αρχιμανδρίτη

Οι γκέι, η γκόμενα και η χειροδικία στην αστυνομικό που εκνεύρισε τον Αρχιμανδρίτη Facebook Twitter
Φωτογραφία από stilida.com
12

Αποκαλυπτικός και χειμαρρώδης εμφανίστηκε ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος στο δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό με την τροχονόμο στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Κάστρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην είδηση που προηγήθηκε της απάντησης ο Αρχιμανδρίτης κινούνταν στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας και ενώ περνούσε από την Βοιωτία στο ύψος του Κάστρου, έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας.


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Εθνικής Οδού Θήβας, του έκαναν σήμα να σταματήσει αφού κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα.

Όταν η γυναίκα αστυνομικός τον πλησίασε και του ζήτησε τα στοιχεία του, αυτός κατέβηκε από το όχημα και σύμφωνα με μαρτυρίες, άρχισε να φωνάζει στην αστυνομικό και αμέσως μετά την κλώτσησε και την χαστούκισε.

Μάλιστα η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στην άσφαλτο, ενώ ο κληρικός μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Οι άλλοι δύο αστυνομικοί προσπαθούσαν να συνεφέρουν την συνάδελφό τους και έτσι δεν κυνήγησαν του Αρχιμανδρίτη.

Για το περιστατικό είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή η Μητρόπολη Φθιώτιδας και ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος, ο οποίος έχει δώσει εντολή να γίνει έρευνα.

Πάντως σύμφωνα με την εκκλησία, απαγορεύεται σε κληρικό να χειροδικήσει, ακόμη και αν δεχθεί επίθεση. Οι ποινές μάλιστα που προβλέπονται είναι βαρύτατες και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τη καθαίρεση.


Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος απόψε παραδέχτηκε πως κινούνταν με το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα, και πως η αστυνομικός τον σταμάτησε στο μπλόκο. Μέσα στο όχημα επέβαιναν δύο ακόμη άτομα. Μία γυναίκα και ένας άνδρας.

Ο ίδιος της έδωσε τα χαρτιά του ευγενικά και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο την ρώτησε με πόσο έτρεχε. Με 157 χιλιόμετρα του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε καν.

Τόσο σύμφωνα με τον Ιγνάτιο Σάπιο η αστυνομικός του απάντησε: Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις.

Έκπληκτος ο Αρχιμανδρίτης της ζήτησε το λόγο: "Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;" είπε στην ανθυπαστυνόμο που του απάντησε αμέσως "Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι."

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει και έφυγε.

Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση. Δείτε τη συνέχεια των δηλώσεων στο βίντεο από το STAR Κεντρικής Ελλάδας: 


Ο Ιγνάτιος Σάπιος απαντά για το περιστατικό με... από LAMIASTARGR

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Οδηγώ ένα στιβαρό πλην ταπεινό Νισανάκι και τις διαφορές ανάμεσα σε 130-160 δεν τις καταλαβαίνω τόσο εύκολα, αν δεν κοιτάξω το κοντέρ, όσο οι κάτωθι φίλοι Αλαιν Προστς. Υποθέτω ότι με μια καινούργια μερσεντάρα που θα οδηγούσε κοτζαμάν Αρχιμανδρίτης πρέπει να υπερβείς τα 190 για να πάρεις χαμπάρι.Πάντως εγώ πιστεύω την αστυνομικό.Προφανώς ο αρχιμανδρίτης της έκανε το κόλπο της Ζήνα Γούριορ Πρίνσες και της έκοψε τη ροή οξυγόνου.Αν δεν σήκωναν ανεμοστρόβιλο οι δύο συνάδελφοί της κάνοντας ταυτόχρονα αέρα θα την είχαμε χάσει την κοπέλα.
Το οριο ταχυτητας στο συγκεκριμενο σημειο ειναι 120, αρα πηγαινε 37 χιλιομετρα πανω απο το οριο. (110ο χλμ από Αθήνα).Εχουμε και λεμε 350 ευρω προστιμο (αρθρο 20.12 του ΚΟΚ)Και στις γενικες διαταξεις :Μη συμμόρφωση σε σήμα στάσης απο ένστολο αστυνομικό, Μη επίδειξη στοιχείων κυκλοφορίας, Συμπεριφορά με έργα ή λόγια υβριστικά ή απειλητικά προς τον εκτελούντα υπηρεσία αστυνομικό Τροχαίας ή εμποδίζει το έργο αυτού κατά τη βεβαίωση παράβασης Κ.Ο.Κ.αρθρο 45 του ΚΟΚ ,παει δικαστικα, ποινη εως 6 μηνες (εξαγορασιμη) + προστιμο 3000 ευρω και αφαιρεση διπλωματος για 30 ημερες.Θεωρω ομως οτι θα πεσει στα μαλακα και θα τιμωρηθει η αστυνομικος.Η Εκκλησια ειναι κρατος εν κρατει...Εχω κανει πανω απο 2.000.000 χιλιομετρα(με φορτηγο) και ποτε δεν μου μιλησε αστυνομικος ετσι...Μου εχουν τυχει περιεργοι αλλα οχι ετσι οπως το περιγραφει ο αρχιμανδριτης.Πιστευει κανενας οτι θα τολμουσε αστυνομικος να μιλησει ετσι σε αρχιμανδριτη;
Πιο πολύ πολύ πιστευτή πάντως είναι η εκδοχή του ιερέα. Ιδιαίτερα το ότι ο ένας κληρικός κατάφερε να ξαπλώσει φαρδιά πλατιά μια αστυνομικό παρουσία άλλων δύο συναδέλφων της και αυτοί μάλιστα ενώ το είδαν αυτό έκαναν αέρα στην αστυνομικό αντί να τον πιάσουν μου ακούγεται έως και ιλαροτραγικό.
Κι εγώ εκεί γέλασα πολύ, που ΚΑΙ Ο ΔΥΟ της έκαναν αέρα και δεν σκέφτηκαν τάχα μου να μείνει ό ένας και να τον κυνηγήσει ο άλλος αστυνομικός. Μου θυμίζει τη φάση Κεντέρη - Μηχανάκι, Αστυνομικός - Ζαρντινιέρα κλπ.
θα μείνω μόνο στο πιο απλό απ' αυτά: πως γίνεται να τρέχεις 157 χιλιόμετρα την ώρα και να μην το καταλαβαίνεις; Ή τρέχεις συνειδητά ή είσαι σε κατάσταση όπου δε θα έπρεπε να οδηγείς, οπότε πάλι είναι έγκλημα.
Τα 157 τα θεωρείς καμιά συγκλονιστική ταχύτητα ας πούμε??Λίγο να ξεχαστείς στην αριστερή τα περνάς χωρίς να το καταλάβεις. Το όριο είναι 140.Πέραν του ότι συχνά σου λένε "πήγαινες με τόσο (νούμερο ότι να ναι), αλλά εγώ θα γράψω λιγότερο", οπότε στα παίρνουνε κανονικά και λες και ευχαριστώ.