Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες

Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
0

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά καθώς και στην ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπει η ΕΜΥ, για σήμερα Σάββατο. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο ΒΔ 3-5 Μποφόρ και στο Αιγαίο δυτικοί 3-5 Μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13-25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13-24 βαθμούς.

Για αύριο Κυριακή προβλέπονται στα ανατολικά και νότια λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρών βροχών στα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά κυρίως της ανατολικής και νότια χώρας. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4-5 Μποφόρ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM