Καταιγίδες σήμερα, από αύριο κρύο και χιόνια

Καταιγίδες σήμερα, από αύριο κρύο και χιόνια Facebook Twitter
0

Συνεχίζεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Άνεμοι νότιοι 4-6 και πρόσκαιρα στα νότια 7 Μποφόρ. Από το βράδυ οι άνεμοι θα γυρίσουν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3-4 και το βράδυ 5-6 Μποφόρ.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι και πιθανή καταιγίδα αργότερα. Άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-4 και από το απόγευμα νότιοι-νοτιοδυτικοί 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 10-17 βαθμούς. Τις επόμενες ημέρες οι μετεωρολόγοι προβλέπουν νέα πτώση της θερμοκρασίας με την ανώτατη στους 11 βαθμούς ενώ στα βόρεια προάστια θα σημειωθούν θερμοκρασίες 3-4 βαθμών Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές μετά το μεσημέρι και βελτίωση τη νύχτα. Άνεμοι βόρειοι 3-4 και το βράδυ 5-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 8-15 βαθμούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM