Δύο νεκροί στη Ρόδο από τη θεομηνία

Δύο νεκροί στη Ρόδο από τη θεομηνία Facebook Twitter
0

 

Δύο νεκροί στη Ρόδο από τη θεομηνία Facebook Twitter

 

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Ρόδο και ένας τρίτος αγνοείται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν κυρίως το βόρειο τμήμα του νησιού το απόγευμα της Παρασκευής. 

 

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις εκπαιδευτικοί, 50, 30 και 30 ετών, παρασύρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τα ορμητικά νερά στη γέφυρα της Κρεμαστής. Οι επιβαίνοντες βγήκαν από το αυτοκίνητο για να σωθούν, όμως μόνο ο 30χρονος κατάφερε να μην παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και να διασωθεί.


Οι δύο συνάδελφοί του παρασύρθηκαν από την ορμή του ποταμού και τα ίχνη τους χάθηκαν. Σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρή η 30χρονη.



Νεκρή βρέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, και μια γυναίκα 40 ετών στην κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών η γυναίκα ήταν πεζή και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής.


Το νησί έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Δύο νεκροί στη Ρόδο από τη θεομηνία Facebook Twitter


Για φαινόμενα βιβλικής καταστροφής, πρωτοφανής για τα χρονικά του νησιού, έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγίου ο οποίος εξέφρασε, παράλληλα, το φόβο του για την ύπαρξη περισσότερων θυμάτων.



«Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτε σε αυτή την καταστροφή, η μια γυναίκα φυσιογνωμικά φαίνεται ξένη και κανείς δεν την αναζήτησε. Φοβάμαι ότι υπάρχει κι άλλος. Δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος για την τύχη του αγνοουμένου» ανέφερε ο Φώτης Χατζηδιάκος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

 


 

Στο νησί έχουν σημειωθεί σοβαρές καταστροφές, ενώ 100 οχήματα παρασύρθηκαν, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί το Σάββατο περίπου 140 κλήσεις για απάντληση υδάτων και είναι σε κατάσταση συναγερμού.


Εν τω μεταξύ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμη δύο αγνοούμενους χωρίς, ωστόσο, η αστυνομία να επιβεβαιώνει.





0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM