Χαλκιδική: 54 κάτοικοι καλούνται ως ύποπτοι για επεισόδια στις Σκουριές

Χαλκιδική: 54 κάτοικοι καλούνται ως ύποπτοι για επεισόδια στις Σκουριές Facebook Twitter
1

Νέες δικογραφίες σχηματίζουν οι αρχές για επεισόδια που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στη Χαλκιδική, από κατοίκους που αντιδρούν την επένδυση στην περιοχή.

Στο πλαίσιο των ερευνών και των τριών δικογραφιών που σχηματίζονται, η Αστυνομία κάλεσε άλλους 54 κατοίκους της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγίας να καταθέσουν ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τα αδικήματα που ερευνώνται είναι όλα σε βαθμό πλημμελήματος και αφορούν μεταξύ άλλων τις πράξεις της αντίστασης κατά της αρχής, της διατάραξης κοινής ειρήνης κ.ά. Στις δύο δικογραφίες υπάρχουν περιστατικά που κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι στην  ‘Ελληνικός Χρυσός', οι οποίοι υποστήριξαν ότι δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους που τους εμπόδισαν να πάνε στη δουλειά τους.

Η τρίτη δικογραφία αφορά σε επεισόδια που έγιναν στις αρχές Μαρτίου μεταξύ κατοίκων της Ιερισσού και αστυνομικών δυνάμεων, όταν οι πρώτοι έστησαν οδοφράγματα στην είσοδο του χωριού.  

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια