Σήμερα λήγει η προθεσμία για τη λίστα διαθεσιμότητας στα πανεπιστήμια

Σήμερα λήγει η προθεσμία για τη λίστα διαθεσιμότητας στα πανεπιστήμια Facebook Twitter
0

Σήμερα εκπνέει η προθεσμία που είχε δώσει το υπουργείο Παιδείας για να αποστείλουν τα πανεπιστήμια τα στοιχεία των υπαλλήλων τους, προκειμένου να προχωρήσει το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Σύμφωνα πάντως με «Τα Νέα», -και ενώ συνεχίζεται η απεργία των υπαλλήλων-, κανένα πανεπιστήμιο δεν έχει συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του υπουργείου.

Αν και σήμερα δεν αποσταλούν στοιχεία, τότε όπως γράφει η εφημερίδα, δεν αποκλείεται αύριο να επέμβουν οι εισαγγελείς ακόμα και με τη διαδικασία του αυτοφώρου, σε βάρος των Διευθυντών Προσωπικού των Πανεπιστημίων και όσων ευθύνονται για τη μη αποστολή των στοιχείων αυτών.

Τα Νέα, αναφέρουν πάντως ότι το υπουργείο επεξεργάζεται και «Σχέδιο Β», προκειμένου να «προσπεράσει» την άρνηση των Πρυτάνεων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM