Σήφης Βαλυράκης: Αδύνατον να τραυματίστηκε από τη δική του προπέλα, λέει ο ειδικός πραγματογνώμονας

Σήφης Βαλυράκης: Αδύνατον να τραυματίστηκε από τη δική του προπέλα, λέει ο ειδικός πραγματογνώμονας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, καθώς ο ειδικός πραγματογνώμονας και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας φαίνεται να στηρίζει το σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να έχει τραυματιστεί θανάσιμα από την προπέλα του δικού του σκάφους ο πρώην υπουργός, δήλωσε ο ειδικός πραγματογνώμονας

Σύμφωνα με το MEGA, ο Αναστάσιος Δέδες, υποστηρίζει ότι για να είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα έπρεπε ο άτυχος άντρας να κάθεται στην πλώρη του σκάφους του, κάτι που δεν προκύπτει από τα στοιχεία. Η εκτίμησή του είναι ότι κάτι βίαιο, κάτι που δε μπορούσε να αντιμετωπίσει, τον έριξε στη θάλασσα.

Ωστόσο, απαντήσεις αναμένονται από την ιατροδικαστική έκθεση. Την ίδια ώρα, και ο διορισμένος από την εισαγγελία Χαλκίδας πραγματογνώμονας, ζητά να διοριστεί και δεύτερος πραγματογνώμονας για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι αξιωματικοί του Λιμενικού είχαν λάβει καταθέσεις από όλους τους ψαράδες της Ερέτριας την περασμένη εβδομάδα. Δυο από αυτούς κλήθηκαν να καταθέσουν συμπληρωματικά καθώς στις πρώτες καταθέσεις τους υποστήριξαν πως δεν ήταν στη θάλασσα λίγο πριν βγει ο Σήφης Βαλυράκης με το σκάφος τους ανοιχτά της Ερέτριας. Ωστόσο, μέσω φωτογραφιών από ερασιτεχνικό drone οι λιμενικοί φέρεται να εντόπισαν ότι οι δυο ψαράδες ήταν τελικά στη θάλασσα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM