25η Μαρτίου: Προσκλήσεις σε Πούτιν, Μακρόν και Κάρολο για τη στρατιωτική παρέλαση στην Ελλάδα

25η Μαρτίου: Προσκλήσεις σε Πούτιν, Μακρόν και Κάρολο για τη στρατιωτική παρέλαση στην Ελλάδα Facebook Twitter
25η Μαρτίου: Κανονικά η στρατιωτική παρέλαση- Προσκλήσεις σε Πούτιν, Μακρόν και Κάρολο (Eurokinissi)
0

Κανονικά θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου φέτος, ενόψει και του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, θα γίνει μεν, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα της τήρησης αποστάσεων λόγω του κορωνοϊού δε, αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida.

Ήδη ο πρωθυπουργός έχει αποστείλει προκλήσεις σε Πούτιν, Μακρόν και πρίγκιπα Κάρολο, για να επισκεφτούν  την Αθήνα τον Μάρτιο του 2021.

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι προσκλήσεις αφορούν τη συμμετοχή των ηγετών στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Στις 25 Μαρτίου 2021, η μεγάλη εκδήλωση που προγραμματίζεται στην Αθήνα, θα ενώσει το τέλος της διαδρομής, το Ναυαρίνο, με την επίσημη αφετηρία της Επανάστασης, την 25η Μαρτίου 1821.

Το επίσημο πρόγραμμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, αλλά συζητείται η διοργάνωση εκδήλωσης στην Πύλο, όπως και γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM