Κακλαμανάκης: Για κορίτσι 11-12 ετών η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου

Κακλαμανάκης: Για κορίτσι 11-12 ετών η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου Facebook Twitter
0

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη σημερινή κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου στον εισαγγελέα, με τον Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη να δηλώνει πως η νέα καταγγελία στον εισαγγελέα αφορά περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος παιδιού ηλικίας 11-12 ετών.

Ο κ. Κακλαμανάκης είπε ότι το θύμα της κακοποίησης είναι σήμερα 21 ετών και έχουν περάσει εννέα χρόνια από το περιστατικό, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες καθώς, όπως είπε, η γυναίκα μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι «κλειστή».

«Δεν γνωρίζω λεπτομέρεις πέρα από το ότι είναι από την ιστιοπλοΐα και αφορά παιδί 11 ετών αν δεν κάνω λάθος. Είναι από τοπική κοινωνία. Είναι εκτός κέντρου. Είναι 11 ως 14 ετών. Αυτό το θέμα το έχει η Σοφία Μπεκατώρου και από όσο έχω καταλάβει έγινε πριν εννιά χρόνια από τώρα. Το κορίτσι είναι τώρα 21 ετών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε, κατά την τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα, νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος συναθλήτρια της, για την οποία δεν τίθεται ζήτημα παραγραφής του αδικήματος.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια αναμένεται τώρα να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα.

«Σήμερα κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Ελπίζω με αφορμή αυτήν να βγουν και άλλες γυναίκες που έχουν βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση να μιλήσουν έτσι ώστε να μπορέσει η κοινωνία μας να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη στη Βουλή και η συσπείρωση που κάναμε με όλους τους αθλητές, ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει στην εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού», τόνισε η Σοφία Μπεκατώρου βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ