Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Λέανδρος» - Ποια θα ανοίξουν αργότερα

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Λέανδρος» - Ποια θα ανοίξουν αργότερα Facebook Twitter
Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Λέανδρος» - Ποια θα ανοίξουν αργότερα (Eurokinissi)
0

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα αρκετά σχολεία στην Αττική αλλά και την υπόλοιπη χώρα λόγω της κακοκαιρίας «Λέανδρος».

Αναλυτικότερα για την Αττική, με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι τα εξής:

- Όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Ωρωπού

- Όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Διονύσου

- Στον Δήμο Μαραθώνα κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βαρνάβα και Γραμματικού

- Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βιλλίων και Ερυθρών

Ωστόσο, στις 10 το πρωί θα ανοίξουν τα σχολεία στο Δήμο Κηφισιάς, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου

Όλες οι μονάδες θα επαναλειτουργήσουν κανονικά, εκτός απροόπτου, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2021».

Κλειστά σχολεία στην υπόλοιπη χώρα

 

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα σχολεία ειδικής αγωγής του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (χαμηλές θερμοκρασίες), καθώς και λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (υποχρέωση λειτουργίας των σχολικών μονάδων με ανοιχτά παράθυρα). Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αντίστοιχα, με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, τα σχολεία Α'βάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) του Δήμου Αμυνταίου, δεν θα λειτουργήσουν ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων, λόγω ισχυρού παγετού, την Τρίτη 19-01-2021, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερβίων θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους 1 ώρα αργότερα.

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, του ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Κλειστές θα παραμείνουν με απόφαση δημάρχου, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Ούτε στον δήμο Γρεβενών,  με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη, θα λειτουργήσουν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής) ενώ ανοιχτοί θα είναι μόνο οι Παιδικοί Σταθμοί για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.

Όλες οι εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Καστοριάς (Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί), σήμερα θα παραμείνουν κλειστές λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Με απόφαση του Δημάρχου Δεσκάτης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Δεσκάτης.

Ο Δήμος Αργιθέας, ανακοίνωσε ότι σήμερα Τρίτη 19/01, θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου ενώ και στη Θήβα αποφασίστηκε να μην ανοίξουν δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021.

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

Α) Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Β) Τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων

Γ) Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου»

Κλειστά και τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας για την ασφάλεια των μαθητών.

Στην Πελοπόννησο, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Τρίπολη και στον Δήμο Καλαβρύτων.

Επίσης, λόγω παγετού, με απόφαση του δημάρχου Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρου, θα παραμείνουν κλειστά για δύο ημέρες, δηλαδή σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου και αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, συγκεκριμένες σχολικές μονάδες σε χωριά στον βόρειο ορεινό όγκο του Λεπετύμνου.

Συγκεκριμένα, κλειστά θα μείνουν το νηπιαγωγείο Λεπετύμνου, το δημοτικό σχολείο Συκαμνιάς, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Μανταμάδου, τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία Κάπης, Κλειούς και Πελόπης και το νηπιαγωγείο της Νάπης.

Στον δήμο Μυτιλήνης με απόφαση του δημάρχου Στρατή Κύτελη, λόγω παγετού, σήμερα θα παραμείνει κλειστό το δημοτικό σχολείο Μεγαλοχωρίου.

Επίσης, από τις 10 το πρωί θα λειτουργήσουν το νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας, το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Ταξιαρχών, το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Χαλίκων, το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Λουτρών, το 12ο νηπιαγωγείο Αλυφαντών και το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Αγιάσου.

Τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Μυτιλήνης λειτουργούν κανονικά.

Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα ανοίξουν αργότερα

Το άνοιγμα των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βέροιας και του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Βέροιας την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 09:45 ενώ αναστέλλεται η λειτουργία της σχολικής μονάδας του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Ριζωμάτων, λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών

Με απόφαση του Δημάρχου Σοφάδων Αθ. Σκάρλου την Τρίτη 19/1/2021, τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου και τα Ειδικά Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 10.00 π.μ. 

Σήμερα Τρίτη 19/1/2021 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ( Δημοτικά και Νηπιαγωγεία), του Δήμου Καρπενησίου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 π.μ. λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών ενώ οι παιδικοί- βρεφονηπιακοί σταθμοί καθώς και τα Κδαπ Μεα θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

Με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων τα Δημοτικά σχολεία, Νηπιαγωγεία και ο Παιδικός σταθμός Ραπτόπουλου θα ανοίξουν στις 10:00.

Τέλος, στον Δήμο Καμένων Βούρλων η έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν θα γίνει στις 10.00 πμ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM