Τρεις συλλήψεις για τη ληστεία μετά φόνου στην Αιτωλοακαρνανία - Είχαν δέσει ηλικιωμένο ζευγάρι

Τρεις συλλήψεις για τη ληστεία μετά φόνου στην Αιτωλοακαρνανία - Είχαν δέσει ηλικιωμένο ζευγάρι Facebook Twitter
Τρεις συλλήψεις για τη ληστεία του ηλικιωμένου ζευγαριού στην Αιτωλοακαρνανία (Eurokinissi)
0

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, για την ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην κοινότητα Χαλκιόπουλο στην Αιτωλοακαρνανία.

Κατά τη διάρκεια της ληστείας ο 91χρονος άνδρας πέθανε ενώ δίπλα στο πτώμα του εντοπίστηκε χθες αφυδατωμένη και σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διενεργήθηκε έρευνα από την Ασφάλεια Αγρινίου. Οι αξιωματικοί είχαν εντοπίσει χθες το πρωί το ζευγάρι, δεμένο, εντός οικίας στην κοινότητα Χαλκιόπουλο. 

Ο 91χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, ενώ η συνομήλικη σύζυγός του διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και ληστεία κατά συναυτουργία, από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου και σωματική βλάβη άλλου και πρόκειται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα πρωτοδικών Αγρινίου.

Κατά τα στοιχεία της έρευνας, η ληστεία σημειώθηκε στις 8 Ιανουαρίου από τρία άτομα, τα οποία ενεργώντας από κοινού, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους από κουκούλες, ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι με την άσκηση βίας, τους έδεσαν και τους φίμωσαν, και στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού αφαιρώντας χρηματικό ποσό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM