Ελεύθεροι οι 8 κατηγορούμενοι για την επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Ελεύθεροι οι 8 κατηγορούμενοι για την επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi
0

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι οκτώ κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, στις 29 Οκτωβρίου 2020.

Με την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι σε τέσσερις από τους κατηγορούμενους πρέπει να επιβληθεί χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ στον καθένα καθώς και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Aστυνομικό Tμήμα της περιοχής τους μία φορά το μήνα. Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν όρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, (ΑΠΕ-ΜΠΕ), όλοι οι κατηγορούμενοι, επτά άνδρες και μία γυναίκα, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις βαριές κατηγορίες που τους αποδίδονται για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή,παράνομη κατακράτηση και παράνομη βία, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Και οι οκτώ υποστήριξαν πως δεν στοιχειοθετούνται οι σε βάρος τους κατηγορίες, ενώ αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή και συμμετοχή τους στην αποτρόπαιη ενέργεια σε βάρος του πρύτανη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ