Σεισμός

Μετρό: Κλειστοί έξι σταθμοί με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Μετρό: Κλειστοί έξι σταθμοί με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
EUROKINISSI/ Λυδία Σιώρη
0

Έξι σταθμοί του Μετρό, στις γραμμές 1,2 και 3 έκλεισαν σήμερα από τις 19:00 με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι έξι σταθμοί έκλεισαν στο στο πλαίσιο των μέτρων της για περιορισμό των μετακινήσεων και αποφυγή φαινομένων συνωστισμού. Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, πρόκειται για τους σταθμούς «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός», «Μοναστηράκι» και «Ακρόπολη».

Σημειώνεται ότι σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα ξεκινήσει το τελευταίο δρομολόγιο του ΗΣΑΠ, από τον Πειραιά με προορισμό την Κηφισιά (γραμμή 1) στις 22:20, ενώ από την Κηφισιά με προορισμό τον Πειραιά το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι στις 22:20. Στη γραμμή 2 του Μετρό το τελευταίο δρομολόγιο από Ανθούπολη προς Ελληνικό θα ξεκινήσει στις 22:43 και από Ελληνικό προς Ανθούπολη στις 22:38.

Όσον αφορά τα δρομολόγια της γραμμής 3 από Νίκαια προς Αεροδρόμιο θα είναι στις 22:01 και από Νίκαια προς Πλακεντία στις 22:41. Τα τελευταία δρομολόγια από Αεροδρόμιο προς Νίκαια θα είναι στις 22:02 και από Πλακεντία προς Νίκαια στις 22:42.

Τραμ

Τα τελευταία δρομολόγια του Τραμ έχουν ως εξής: Από Σύνταγμα προς Βούλα στις 21:58 και από Σύνταγμα μέχρι Άγιο Κοσμά στις 22:34. Από Βούλα προς Σύνταγμα στις 21:27 και από Βούλα προς Άγιο Αλέξανδρο στις 23:04.

Τέλος, την αναστολή δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αποφάσισε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  Τοπικά δρομολόγια τρένων σε όλη την Ελλάδα θα ανασταλούν επίσης. 

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM