Χρυσοχοΐδης για ρεβεγιόν: Έφοδος σε πάρτι με ή χωρίς καταγγελία

Χρυσοχοΐδης για ρεβεγιόν: Έφοδος σε πάρτι με ή χωρίς καταγγελία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μήνυμα προς για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό ενόψει της Πρωτοχρονιάς έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόνισε πως «είτε με, είτε χωρίς καταγγελία, αν υπάρχει πληροφορία ότι γίνεται πάρτι που υπερβαίνει τον αριθμό ατόμων που επιτρέπεται, η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που προβλέπει ο νόμος».

Όπως εξήγησε, «κάθε γιορτή είναι μια μαχαιριά. Η Αττική είναι πάρα πολύ προβληματική. Είναι στην κόψη του ξυραφιού. Την παρακολουθούμε κάθε ημέρα, κάθε ώρα ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση. Εάν σε 15 ημέρες από σήμερα λόγω κακών συμπεριφορών έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια, αλλά θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ».

Σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας τόνισε ότι «Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ