Βίλια: Μυστήριο με το πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα - Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Βίλια: Μυστήριο με το πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα - Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi
0

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην αστυνομία, έπειτα από τον εντοπισμό πτώματος σε βαλίτσα στα Βίλια.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη εξιχνίαση της υπόθεσης - θρίλερ, με το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα σε δάσος στην περιοχή των Βιλίων.

Στο μικροσκόπιο 20 εξαφανίσεις γυναικών 

Προτεραιότητα των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονίας αποτελεί η ταυτότητα της γυναίκας, η οποία μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το πτώμα ανήκει σε μικροκαμωμένη γυναίκα, με ύψος περίπου 1.60, 50-55 κιλά και με καστανά μαλλιά.

Οι αστυνομικοί, προκειμένου να ταυτοποιήσουν το πτώμα, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις υποθέσεις εξαφάνισης 20 γυναικών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το τελευταίο τρίμηνο. 

Το θύμα βρέθηκε γυμνό - Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Το ότι βρέθηκε γυμνή μόνο με το εσώρουχο της παραπέμπει τους «profilers» της ΕΛ.ΑΣ σε δύο σενάρια, αναφέρει το «Πρώτο Θέμα». Το ένα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο δράστης δεν ήθελε να την αναγνωρίσουν από τα ρούχα και γι' αυτό φρόντισε να τα εξαφανίσει και το δεύτερο να πρόκειται για ερωτικό έγκλημα.

 

Αύριο η νεκροτομή

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να πάρουν αποτυπώματα, καθώς η σορός βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Για το λόγο αυτό θα επιχειρηθεί τις επόμενες ημέρες να γίνει ταυτοποίηση dna με «ορφανά» dna που υπάρχουν στην τράπεζα δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αλλά και με τα dna ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί.

Το χρονικό του θρίλερ

Ήταν βράδυ Τρίτης, 29 Δεκεμβρίου, όταν περιπατητής κυνηγός εντόπισε τη βαλίτσα με το διπλωμένο πτώμα σε δύσβατο μέρος μέσα στο δάσος.

Αμέσως, ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν τις έρευνες που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ