Κυκλώμα delivery κοκαΐνης: Προφυλακιστέοι οι έξι κατηγορούμενοι - Τι υποστήριξαν

Κυκλώμα delivery κοκαΐνης: Προφυλακιστέοι οι έξι κατηγορούμενοι - Τι υποστήριξαν Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνουν οι έξι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης, μέλη του οποίου φέρονται να παρέδιδαν κατ' οίκον τα ναρκωτικά σε πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, αρνήθηκαν τις βαριές κατηγορίες σε βάρος τους, δηλώνοντας πως στην πλειοψηφία τους είναι χρήστες ναρκωτικών.

Ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος φέρεται κατά την απολογία του να αρνήθηκε το ρόλο που του αποδίδεται στη δικογραφία και να κατονόμασε άλλο πρόσωπο, που δεν έχει συλληφθεί, ως επικεφαλής και συντονιστή της ομάδας. Επίσης, φέρεται επίσης να ισχυρίζεται πως είναι τοξικοεξαρτημένος και πως διακινούσε ναρκωτικές ουσίες για να μπορεί να εξασφαλίζει τις δόσεις του.

Συγκατηγορούμενες του θεωρούμενου ως αρχηγού της ομάδας διακίνησης είναι η σύζυγός του, η αδελφή της και η πεθερά του, οι οποίες με τη σειρά τους αρνούνται όσα τους αποδίδονται.

Μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας ανακρίτρια και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκιση όλων τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM