Κορωνοϊός: Ανακοινώσεις Πέτσα για τα μέτρα κατά της πανδημίας στις 13:30

Κορωνοϊός: Ανακοινώσεις Πέτσα για τα μέτρα κατά της πανδημίας στις 13:30 Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Το Μέγαρο Μαξίμου γνωστοποίησε ότι στις 13:30 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Σύμφωνα με το δελτίου τύπου στου Μεγάρου Μαξίμου, στις 19:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Οι σημερινές ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου εκτιμάται πως συνδέονται με το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς, καθώς από τις 14 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να λειτουργήσουν ξανά κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία και καταστήματα παιχνιδιών.

Τα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη λειτουργούν από σήμερα και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 8 Ιανουαρίου 2021, με ωράριο από τις 7 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ, προκειμένου οι καταναλωτές εν μέσω lockdown να μπορούν να κάνουν τις αγορές τους ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM